اپلیکیشن تردز چیست؟

اپلیکیشن تردز

استفاده از شبکه‌های اجتماعی به عنوان سرگرمی یا یک پلتفرم برای گسترش کار و .. بسیار رواج دارد و اکثر مردم به استفاده از این شبکه‌ها مشغول هستند. از آن گذشته استفاده از سوشال مدیا برای دیده شدن، رشد و ارتباط با بقیه افراد یک فرصت مناسب محسوب می‌گردد. بسیاری از کاربران مدت زمان زیادی از اوقات فراغت خود را به گذراندن در این شبکه‌ها صرف می‌کنند. برنامه اجتماعی که اخیراً رونمایی شد و بسیار سروصدا کرد، اپلیکیشن تردز می‌باشد. حال سوالی که پیش می‌آید این است که اپلیکیشن تردز چیست؟ در ادامه ما به بررسی ویژگی‌های این اپلیکیشن می‌پردازیم تا با آن آشنا شویم.

آشنایی با اپلیکیشن تردز

شرکت آمریکایی متا، پلتفرم شبکه اجتماعی آنلاین به نام Threads را عرضه کرد. تردز یک پلتفرم میکروبلاگینگ مانند توییتر است و در آن می‌توان متن تا حداکثر 500 کاراکتر، تصاویر و ویدیوها را با دوستان خود به اشتراک گذاشت. علاوه بر آن شما می‌توانید به پست دیگران پاسخ دهید و یا آن را بازنشر و لایک کنید. در حقیقت می‌توان گفت که اپلیکیشن تردز یک رقیب برای توییتر محسوب می‌شود و شما با استفاده از اکانت اینستاگرام خود و بدون نیاز به ثبت نام می‌توانید به آن دسترسی پیدا کنید. این برنامه در سیستم عامل اندروید و ios با عملکرد کامل و در وب با عملکردی محدود قرار دارد و می‌توان از آن استفاده کرد. Threads با وجود ثبت نام 80 میلیون کاربر در 48 ساعت اولیه رونمایی، کورد ثبت نام سریع را اذعان خود کرد. قبل از تردز این رکورد برای ChatGPT بود.

برای استفاده از این برنامه باید یک اکانت اینستاگرام داشته باشید و از همان اکانت استفاده کنید. در حقیقت این برنامه در کنار اینستاگرام کار می‌کند و برای حذف آن باید اکانت اینستاگرام خود را حذف کنید. پس از اینکه برنامه توییتر توسط ایلان ماسک خریداری شد کارمندان شرکت متا، ویژگی نوشتن متن در اینستاگرام را ایجاد کردند و پس از آن درباره یک برنامه مستقل برای نوشتن یادداشت‌ها صحبت کردند که همان برنامه Threads بود. توسعه تردز در ژانویه 2023 آغاز شد و تحت عنوان “Project 92” شناخته می‌شد. اطلاعات اولیه این اپلیکیشن در مارس منتشر شد و سپس جزئیات آن در ماه جولای بیان شد. در تاریخ 3 جولای و قبل از راه‌اندازی، این اپلیکیشن در فروشگاه App Apple عرضه شد در حالی که تاریخ انتشار آن 6 جولای بود.

ادغام اینستاگرام و برنامه Threads

در هنگام نصب، این برنامه به صورت پیش فرض با اکانت اینستاگرام شما ادغام می‌باشد و نام کاربری، نام نمایشی و تصویر پروفایل و حتی بیو شما در اینستا به این برنامه منتقل می‌گردد. به علاوه شما در این برنامه می‌توانید انتخاب کنید که کدام یک از فالورهای اینستاگرامتان به اپلیکیشن تردز منتقل شود. پس از نصب تردز در زیر آیدی شما در صفحه اینستاگرامتان یک عدد درج می‌شود که نشان می‌دهد شما چندمین نفری هستید که این برنامه را نصب کردید. با ضربه بر روی این عدد همچنین می‌توان پیچ شخص مورد نظر در تردز را پیدا و دنبال کرد. 

دسترسی به اپلیکیشن تردز

شما می‌توانید این اپلیکیشن را مانند بسیاری دیگر از خدمات شبکه‌های اجتماعی از طریق فروشگاه‌های مخصوص اندروید و ios دانلود کنید. پیش سفارش این برنامه در 4 جولای و دو روز قبل از انتشار آن باز شد. البته قابل ذکر است که این پلتفرم در ایران فیلتر می‌باشد.

معایب تردز (Threads)

یکی از بزرگترین معایب این پلتفرم که بسیار هم مورد انتقاد قرار گرفت پیوند آن با اینستاگرام است. به گونه‌ای که شما برای حذف اکانت خود در تردز باید ابتدا حساب خود در اینستا را حذف نمائید تا اکانتتان در برنامه Threads پاک شود. البته مدیر اجرایی اینستاگرام نوشته‌ای در Threads پست کرد که در آینده به دنبال راهی برای امکان حذف اکانت تردز به صورت جداگانه هستند. قابل ذکر است که طبق گفته موسری می‌توان حساب تردز خود را غیر فعال کرد تا محتوای شما پنهان بماند و یا نمایه خود را بر روی خصوصی تنظیم کنید و پست‌های رشته‌های فردی را حذف کنید. که تمام این کارها بدون نیاز به حذف اکانت اینستاگرام صورت می‌گیرد.

یکی دیگر از مواردی که در استفاده از برنامه تردز مورد انتقاد قرار گرفت این است که کاربران Threads نمی‌توانند ردیابی و پروفایل متا را غیرفعال کنند. به علاوه یک نگرانی دیگر نیز برای کاربرانی که از سرویس‌های پروتکل ActivityPub استفاده می‌کنند وجود دارد و آن‌ها می‌ترسند که هدف متا از پذیرش پروتکل ActivityPub “در آغوش گرفتن، گسترش و خاموش کردن” آن باشد. یکی دیگر از مواردمطرحی درباره این پلتفرم، سانسور محافظه کاران توسط تردز است و کاربران را به دنبال کردن صداهایی مانند دونالد ترامپ وادار می‌کند. البته متا این مورد را یک خطا اعلام کرد.

قابلیت‌ها و ویژگی‌های برنامه Threads

اپلیکیشن تردز

یکی از جالب‌ترین ویژگی‌های تردز عدم دسترسی کاربران به دایرکت و هشتگ‌هاست که به واسطه آن کاربر نمی‌تواند برای دیگری پیام شخصی ارسال کند و یا هشتگ‌های پرطرفدار را ببیند. در این پلتفرم می‌توانید انتخاب کنید که متن اشتراکی شما برای چه کسانی قابل مشاهده باشد. شما می‌توانید این ویژگی را بر روی کسانی که شما را فالو کردند، یا کسانی که منشن کردید و یا همه افراد تنظیم کنید تا تنها آن‌ها بتوانند نوشته شما را ببینند. مخفی بودن تعداد لایک در برنامه تردز باعث می‌شود تا کاربران به سمت محتوای مورد علاقه خود هدایت شوند و براساس آمار دروغ به سمت دیگر نروند. با وجود اینکه شما با اکانت اینستاگرام خود به تردز می‌روید اما قادر خواهید بود که پروفایل، بیو و نام کاربری خود را تغییر دهید.

در تردز نیز شما می‌توانید برای هر صفحه تنظیمات مخصوص به آن را لحاظ کنید و اشخاصی که علاقه‌مند به حضور آن‌ها در صفحه‌تان نیستید را برای همیشه محدود کنید. قابل ذکر است که می‌توانید این لیست را از اینستاگرام به Threads انتقال دهید. به طور کلی این برنامه برای کسانی که علاقه زیادی به توییتر دارند اما از برخی محدودیت‌های آن و عدم وجود اپ توییتر ناراضی‌اند، یک جایگزین محسوب می‌شود. 

توییتر و تردز

اپلیکیشن تردز

اخیراً ایلان ماسک صاحب توییتر به مارک زاکربرگ پیشنهاد مبارزه در قفس را داد. حالا با انتشار برنامه تردز به نظر می‌سد رقابت این دو در شبکه اجتماعی آغاز شده است. متا با توجه به شرایط و اتفاقات اخیر تصمیم گرفت با عرضه تردز سهم عمده بازار توییتر را به خود اختصاص دهد. این برنامه در تاریخ 15 تیر ماه عرضه شد و این زمان دقیقا مناسب با شرایط جایگزینی این برنامه بود. عمده دلیل این پذیرش تصمیمات عجیب ایلان ماسک صاحب توییتر بود که تغییرات را در این پلتفرم به سمت درآمدزایی از فروش اشتراک پریمیوم و تیک آبی برده است. از سمت دیگر بزرگ‌ترین ضربه را غیرفعال نمودن دسترسی کاربران غیرعضو به توییت‌ها به این برنامه وارد کرد. همچنین در توییتر کاربر تعداد محدودی از توییت در روز را می‌تواند مشاهده کنند.

البته توییتر ادعا می‌کند که این تغییرات به دلیل جلوگیری از استخراج داده‌ها صورت می‌گیرد و بات هوشمند مسئولیت استفاده از داده را با هوش مصنوعی بر عهده دارد. البته این شایعه نیز وجود دارد که این تنها یک بهانه است و سرورهای این برنامه توانایی پاسخگویی به نیاز کاربر را ندارند. به علاوه با محدود شدن مطالعه توییت‌ها در روز، مشاهده تبلیغ بسیاری از شرکت‌های تبلیغی نیز دچار مشکل می‌شود. تمامی این موارد باعث نارضایتی کاربران از توییتر می‌شود و یک فرصت عالی برای اپلیکیشن تردز به وجود می‌آورد.

کلام آخر

برنامه Threads یکی از جدیدترین پلتفرم‌های شبکه اجتماعی است که در روزهای ابتدایی انتشار خود سر و صدای بسیاری به پا کرد. حال که ایلان ماسک از شرکت متا بخاطر کپی برداری این برنامه از توییتر شکایت کرده باید دید که آخر این کش و قوس‌ها چه می‌شود. مجموعه 123 خرید در این مقاله معایب و ویژگی‌های اولیه این برنامه که نمایان است را برایتان بازگو کرد. باید منتظر ماند و دید تردز می‌تواند جایگزین توییتر شود یا نه؟ چنانچه شما تجربه استفاده از این اپلیکیشن را دارید آن را با کارشناسان ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!